GOODBYE

29 Eylül 2019 Pazar

Jeunesse izmir

Jeunesse ‘in hikâyesi Jeunesse Global olağanüstü bir çiftin kalbinde doğmuştur. Wendy Lewis ve Randy Ray geleceği herkesten önce görebilen vizyoner insanlardır. Hikâyeleri inanılmazdır, bu hikâye milyonlarca insanın kalplerine ve zihinlerine dokunarak doğrudan satış endüstrisinde efsane olarak yer almıştır. Wendy Lewis ekim 2012 de, Jeunesse ’in 3üncü kuruluş yıllında, “Direct Selling News”’den “Doğrudan Satış Sektöründe En Etkili Bayan” olarak ödülünü almıştır. Aynı senede Jeunesse „Global 100“: Dünyada en iyi doğrudan Satış Şirketleri magazininin yeni baskısında 82’nci olarak yerini almıştır. Bir sene sonra 78’inci sıraya yükseldi ve doğrudan satış derneğinden, insanların daha iyi bir yaşam kalitesi ile daha iyi bir hayat için doğrudan satış şirketlerine verilen ünlü Ethos Rising Star Award ödülünü kazandılar. 2013 yılının haziran ayında Jeunesse %128 bir satış artışı elde etmiştir. Kuruluşundan itibaren Jeunesse dördüncü yılında 200 milyon USD yıllık kazanç cirosunun eşiğine geldi. Jeunesse‘in bu eşi görülmemiş büyüme ve başarı dünyada bulunan Network bayileri için iyi haberin, özellikle Randy, Wendy ve olağanüstü bir doktor arasındaki rastgele bir karşılaşmanın sonucu olduğunu şaşırtıyor. Jeunesse ‘in CEO’su Randy Ray kronik diz ağrısı tedavisi için dünya çapında ünlü Beverly Hills Plastik Cerrah ve Dermatoloğu Dr. Nathan Newman’i ziyaret etmişti. Dr. Newman Wendy ve Randy’e cerrahi kozmetik tedaviye başvurmak zorunda kalmadan adipöz kök hücre ile erken yaşlanmayı en aza indirmek için geliştirdiği serumu yaptığı klinik çalışmalarının sonuçlarından bahsetmişti. Randy ve Wendy serumu hemen büyük potansiyele sahip olan bir ürün olarak görmüşlerdi. Onların kapsamlı deneyim ve ekonomik özgürlükleri ile, büyük bir uluslararası pazarında bu olağanüstü ürünü tanıtmak için bir plan oluşturulmuştu ve Jeunesse doğdu. İleriye dönük teknolojiler ve küresel büyüme Jeunesse için benzersiz bir zemin olmuştur. Yeni Ekonomik iş platformu ile bu gençlik destek sisteminden çığır açan ürünlerin kombinasyonu ile yenilik için çığır açmış ve doğrudan satış sektöründe devrim yaratmıştır. Bugün Jeunesse gençliği yenilikçi ürünlerle, seçkin iş ve aile kültürü ile yeniden tanımladı. Dünyadaki insanlara mümkün olan en iyi görünüm ile yaşam sunarak, sağlıklı yaşam standardı elde etmesinde yardımcı olur. Wendy ve Randy’e başarı sırrı sorulduğunda verdikleri cevaba muhtemelen şaşıracaksınız: „hayatta önemli olan her zaman sevinç vermek ve almaktır.” Dünyanın nerede olursa olsun bir Jeunesse distribütörüne Jeunesse ile geleceğini sorun ve size şöyle cevap verecektir: olmam gerektiği yer burası çünkü en iyisi daha gelmek üzere.
BİZİ FARKLI KILAN
Farkı görünüz Jeunesse sadece cilt bakımı ve gıda takviyesi konusunda geleneksel bir model değildir. Pazarlama sistemimiz de eskisi gibi değil. Jeunesse küresel bir iştir. O insanlara sağlığı ve yaşam sevinci kavuşturmaya ve şahsi genç görünme potansiyellinden değerlendirmeye yardım eder. Jeunesse; gençliği hücresel düzeyde geliştirmek ve tutmak için, çığır açan bilim ile üretim sisteminde birleştiriyor. Sağlık, uzun ömür ve hücrelerin yenilenmesi konusunda uzmanlaşmasıyla insanların kalıcı dinamik, gençlik ve tazelik sonuçlardan zevk almalarına yardım ediyoruz. Jeunesse sonuçları dört yenilikçi yol ile sağlar:
Ürünler. Jeunesse’te Youth Enhancement System (Y.E.S.) yani “Gençlik Geliştirme Sistemi” sadece genç görünüm söz konusu değildir. Diğer önemli olan konu uzun vadeli kendini genç hissetmektir. Şirketimizde çalışan bilim adamları bile taze ve yenilikçidir. En son formüllerimiz yenilikçi ve gençlik sonuçları gerçektir. Sitemizi ziyaret edin, vücut bakım serisi ve gıda takviye ürünleri hakkında daha fazla bilgi alın.
İnsanlar. Jeunesse’in heyecan verici dağıtılan ödülleri öbür rekabet network pazarlama şirketlerinkilerle kıyaslanmaz. Jeunesse’in felsefesi kurucuların yaşam ilkelerini ve doğruluğunu yansıtıyor. Küresel distribütör ailesinde karşılıklı saygı, güven ve sevgi hüküm sürerken verimli ilişkiler otomatikman oluşuyor.
Plan. Şu anda piyasada bulunan en karlı ve gerçekten denkleştirilmiş kazanç planlarının arasında, Jeunesse prim planı ile daha fazla insana, daha fazla gelir ile ödüllendirme imkanı sağlıyor. Sağlanan zengin ödüller ve işi gerçekleştirme tarzımız olan seyahat promosyonları ile Jeunesse kültür görüşü ödüllendirici bir yaşam tarzıdır. Sitemiziwww.jeunesseglobal.com ziyaret edin ve heyecan verici olanaklar hakkında daha fazla bilgi edinin.
Platform. Jeunesse geleneksel ağ pazarlama stratejilere artık güvenmedi. Ortakların hoşuna giden ve teknoloji seven modern nesil tercih edilen yenilikçi platformu (şahsilendirilmiş web siteleri) uygulanıyoruz. Jeunesse ailesi Jeunesse dünyanın en büyük olan ve en hızlı büyüyen iş topluluklarından biridir. İlk günden itibaren her yaştan insan, ırk, cinsiyet ve tüm sosyal sınıflardan binlerce mutlu ve başarılı insanın yuvası olmuştur. Kurulmuş ve dinamik doğrudan satış şirketi olarak üyelerimizin yaşamlarının kalitesini aktif artırmaları için çerçeve ve araçlarını sağlıyoruz.
Bilimsel olarak kanıtlanmış sağlık ve güzellik ürünleri, büyük bir pazarlama iş ağı ve kazanç planımızı geçekleştirir. Kısacası: Doğru iş ve en iyi ürünler. Bizim teknolojimiz – Sizin kar/ avantajlarınız Jeunesse bilimsel olarak test edilen sağlık ve güzellik ürünleri ile her şeyden üstün ve eşsiz bir seri sunuyor. Jeunesse ürünlerin görünür etkileri, detaylı ürün broşürlerimiz ve iş modelimiz, kendi işinizi kurmaya, genişletmeye ve sabitleştirmeye sağlayıp imkân verir. Büyük yatırım, depolama, stoklama, rafta kalan ürünler gibi değişik engeller sizin başarı yolunda bulunmamaktadır. Tam gün veya yarım gün olsun – bu fırsat sizin! Jeunesse ailesinde üye olaraktan başarınızı sadece siz belirliyorsunuz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

jeunesse izmir

FİNİTİ KAPSÜL 9 Ağustos 2014    Hücre yaşlanması bugün DURACAK Nobel ödüllü araştırmalar, yaşlanmayı oluşturan temel bir sebebi ke...