GOODBYE

29 Eylül 2019 Pazar

jeunesse izmir

FİNİTİ KAPSÜL

  Hücre yaşlanması bugün DURACAK
Nobel ödüllü araştırmalar, yaşlanmayı oluşturan temel bir sebebi keşfetti. Cevabı insan gözü tarafından algılanamayan ‘’telomer’’lerdir. Telomerler, kromozomların sonundaki koruyucu kapaklardır. Onların görevi DNA işlevini korumaktır. Doğduğumuzda Telomerler uzundur, ama günler geçtikçe kısalırlar. Telomerler, yıpranarak, ucundaki koruyucusu yıpranmış ayakkabı bağcığına benzer. Ve böylece hücrelerimiz yaşlanmaya başlar.
FİNİTİ doğal bir şekilde destek sağlayarak, kısa telomerlerin uzunluğunu korumak için gerekli olan enzimleri (telomeraz) kapsar. Bu da bizim hücrelerimizin ömrünü uzatır.
Klinik çalışmalar, binlerce kısa Telomerler ile doğal hücre yaşlanma süreci arasındaki ilişkiyi belgeledi. Tabii yaşlanmayı durdurmak mümkün değildir. Buna rağmen, sağlıklı hücreler sağlıklı bir organizma anlamına gelir.
Sağlıklı bir organizma sağlıklı bir vücut için önemlidir. Sağlıklı bir vücut, umutlu ve daha genç, daha diri görünüm için vücut önemlidir.
BAZI FAYDALARI
 ► İnsanlarda kısa telomer uzatmak için dünyada bilinen tek patentli besinleri içerir .
► Telomerlerin uzunluğu için telomeraz enzimini aktive eder.
► Bağışıklık sistemini hücrelsel düzeyde geliştirir.
► Hücresel yaşlanmayı geciktirir. Gençlik ve canlılık hissini teşvik eder.
► Yetişkin kök hücrelerini korumaya yardımcı doğal besin kaynakları içerir.
► Doğal gençleştirme sistemini destekler
► Doğa DNA onarım mekanizmalarına  bakım desteği sağlar.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

jeunesse izmir

FİNİTİ KAPSÜL 9 Ağustos 2014    Hücre yaşlanması bugün DURACAK Nobel ödüllü araştırmalar, yaşlanmayı oluşturan temel bir sebebi ke...